Yin/Yang Yoga
 

Yin/Yang Yoga combineert het beste van twee werelden.

Een reis langs kracht en kwetsbaarheid, wilskracht en aanvaarding.

Sommige lessen bieden veel Yang en een beetje Yin, andere een beetje Yang en veel Yin.

Voor uitgebreide informatie en tarieven,
kunt u hieronder verder lezen.
 

Yin/Yang Yoga

Yin/Yang yoga is voor iedere beoefenaar geschikt door middel van aanpassingen in de asana’s met props en of variaties op jouw niveau.

Yin staat voor stilte en zachtheid en Yang voor beweging en kracht. Om vrede in onszelf te ervaren is rust en activiteit beide nodig. Zonder de beweging en kracht van de Yang krijgen we niks gedaan en zonder de stilte en zachtheid van de Yin ervaren we geen ontspanning en krijgt het lichaam geen tijd om te rusten. De 2 tegenpolen Yin en Yang zijn beide in onszelf aanwezig. Samen vormen ze een eenheid en brengen balans als de energieën goed stromen.

Het fysieke effect van Yin/Yang yoga is een flexibeler en krachtiger lichaam, een beter spijsvertering en minder spierspanning. Door de inspanning en ontspanning de diepe verwarmende ademhaling (Ujjayi) activeer je de warmte in je lichaam. Wat zorgt voor een betere energie huishouding. Deze les brengt de geest tot rust en geeft je energetisch systeem een nieuwe boost. Hierdoor ervaar je vernieuwde creatieve levensenergie.

Be still like a mountain and flow like a great river.
~ Lao Tzu

Reserveer vandaag nog voor een proefles