Pleunie Arts

Graag stel ik u voor:  Pleunie Arts

 

Met een doortastende en down to earth benadering begeleid ik mensen in hun mindfulness vaardigheden. Ik zie mindfulness als het telkens weer in staat zijn om even te stoppen met doen. Uit de waan van de dag te stappen, uit een piekerstemming, of uit een andere beklemmende gemoedstoestand. En vanuit daar bezien hoe je verder wilt, wat wijs en gezond is voor jou op dat moment. De neiging om maar door te denderen en op een gegeven moment het gevoel te krijgen dat je geleefd wordt, maakt plaats voor rust, helderheid en gevoel van grip.  

Ik wil mensen begeleiden dicht bij zichzelf te komen en vanuit daar het optimale uit het leven te halen. Thuiskomen bij jezelf als een basis voor groei, bloei en schoonheid. 

Samen met mijn vriend en twee kleine kinderen, een parttime baan bij De Arbodienst en daarnaast als zelfstandige bij Pleun-Mindfulcoaching, mindfulness trainen en coachen …

een mooi en ook soms uitdagend leven waarop ik mijn eigen mindfulness graag beoefen 😊

Het blijkt een verademing te zijn en ik voel me dan ook een rijk mens dat ik mindfulness mag inbrengen in mijn leven, iedere dag weer.  

ALLYOGA

Per 12 Mei 2022 zal Pleunie Arts, gecertificeerd mindfulnesstrainer starten met een wekelijkse ‘Mindfulness les’ op donderdag bij ALLYOGA.

Wil je graag op donderdagavond lessen komen volgen? Meld je dan hier aan.

Even the greatest was once a beginner. Don’t be afraid to take that first step.

~Muhammad Ali